Skip to content

Decoratii Pentru Piscine

Scaune Pool

Pentru toate acele momente, atunci când nu sunt de fapt în interiorul piscinei, dar vreau doar să se bucure de o pina colada ședință de acesta, veți avea nevoie de scaune de biliard. Filmele James Bond le-au făcut foarte faimos, dar cele mai multe ori suntem ocupați uitam ceea ce este pe scaun, și au tendința de a neglija scaun în sine. Scaunele sunt, în general realizate dintr-un cadru de aluminiu, cu o alunecare nailon intins pentru sprijinirea scaun și spate persoanei. Ei au cotiere unit cu rama, iar scaunele mai au, de asemenea, tetiere. O variație sunt șezlonguri care conțin o singură lungime de nylon atașat între un cadru de lemn pliabil. Cu toate acestea, șezlonguri nu arata la fel de elegant. Balansoare sunt, de asemenea, cumparat pentru păstrarea apropiere, iar aceste scaune sunt foarte bune daca vrei sa stai și să citească doar un ziar, sau scufunda în unele soare.

design-si-amenajare-piscine

Mese si scaune

Tabelele care urmează să fie ținute de o piscină sunt în general scăzute și mici. Acestea sunt aproape întotdeauna pătrate sau rotunde și poate găzdui patru persoane confortabil în jurul lor. Aceste tabele pot fi realizate din orice, de la răchită și plastic pentru lemn extrem de lustruit. Tabelele sunt, în general vopsite in culori deschise, astfel încât acestea se potrivesc cu atmosfera din jurul piscinei. Fețe de masă sunt de asemenea disponibile, care sunt realizate din cauciuc sau plastic, și rareori de pânză. Cele mai multe mese sunt vândute individual, dar ele pot fi vândute cu o pereche de potrivire de scaune. În general, scaunele de plastic ocupă mult loc și cotiere sunt preferate pentru a merge cu tabelele.

Umbrele de soare

Umbrele de soare sunt umbrele mari, care sunt atașate la tabelele pentru a proteja oamenii de la razele soarelui. Unele dintre umbrele au baze decorative care pot fi plasate direct în mijlocul mese. Aceste umbrele pot fi deschise și pliată de un buton sau primavara simplu mecanism care este atașat pe cadrul umbrela. Dimensiunile umbrele sunt mult mai mari decât umbrele folosite pentru a proteja oamenii de ploaie. Când desfășurat, o umbrelă de soare trebuie să acopere întregul tabel și scaunele care se păstrează în jurul ei. Vorbind cu adevărat, este umbrela care oferă har mobilier piscina in aer liber. Umbrele de soare poate veni în mai multe culori, marimi, si modele. Deci, nu există mulțime de soi a alege de la. De asemenea, deoarece aceste umbrele nu sunt scumpe, câteva dintre ele pot fi achiziționate și alternate de a se salva de la plictiseala.

Scaune de bar

Menținerea unui bar de-a lungul piscină este o idee distractiv, si ceva care poate fi foarte util dacă aveți vizitatori frecvente. Cu toate acestea, veți avea nevoie de asemenea, unele scaune de bar, unde oamenii pot bea și savurați cocktail-uri pe care le faceți pentru ei. Scaune de bar sunt realizate în același design ca și cele din pub-uri si baruri, dar cu diferența de bază care sunt realizate din materiale impermeabile. Lemnul este evitată. O idee urmat popular în zilele noastre este de a plasa scaune de bar din interiorul piscinei. Acest lucru permite oamenilor să se bucure de a fi în apă, și au băuturile în același timp. O alternativă este de a spune arhitectul dvs. pentru a construi unele creșteri în interiorul piscina. Dacă asta se face, atunci cotele vor fi din piatră.

Desigur, există o serie de alte lucruri pe care le puteți gândi despre, cum ar fi păstrarea unui caz de afișare, un gratar, etc. Vizualizarea un catalog de mobilier de piscină în aer liber vă va oferi o idee bună a ceea ce va dori să văd aproape piscină dumneavoastră.

Published inDesign

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *